#DevPolHack

Gara aktuale

#Devpolhack

28 Mars 2024

Fokusi ynë kryesor në këtë #DevPolHack do të jetë adresimi i teknikave të advokimit me bazë gjinore

Join on 18-21 March’24

We will focus on the the climate crisis and xxx xxxx xxxxx

Ky Hackathon premton të jetë një rritje e jashtëzakonshme, gati të shtyjë kufijtë e inovacionit në nivele të reja. Mendje entuziaste nga fusha të ndryshme të përgatitura për të filluar një aventurë emocionuese, plot me pasion, kreativitet dhe vendosmëri për një ndikim të qëndrueshëm. Me teknologji të përparuara dhe ide inovative në dispozicionin e tyre, pjesëmarrësit me padurim presin shansin për të adresuar sfidat globale të sforcuara dhe për të krijuar zgjidhje  transformuese.

Shpirti bashkëpunues do të  përzihet me  pikëpamjet dhe ekspertizën e tyre unike për të krijuar projekte që thyejnë normat.

Në këtë atmosferë dinamike të mësimit dhe rritjes, mentorët dhe ekspertët do të ofrojnë udhëzime të çmuara, që do të ushqejnë kreativitetin dhe do të ndihmojnë në lindjen e prototipeve inovative. ndërkohë që hackathoni zhvillohet, energjia që ndjehet do të ushqejë zhvillimin, duke çuar drejt një finale madhështore ku inovacionet, do të shpërblehen me çmime, dhe ndoshta do të vendosin bazat për zbatimin në botën reale. Në fund të fundit, ky hackathon shërben si një dëshmi për fuqinë e  shkëlqimit kolektiv dhe shpirtit të patundur të gjenialitetit njerëzor.

Ditë
Orë
Minuta
Seconda

CURRENT REGISTRATIONS #DEVPOLHACK

#Devpolhack - 28 Mars 2024
ADVOKACIA APO LOBIM?
Identifikimi i Problemit dhe Empatia
Të arrijmë të identifikojmë një problem dhe komunikojmë atë si zgjidhje

Çdo DevPolHack është një përvojë unike. Edhe nëse kjo nuk është hera juaj e parë, sigurohuni që t'i kushtoni tërë vëmendjen tuaj, me sa më pak ndërprerje të jetë e mundur.

#Devpolhack - 28 Mars 2024
Si të bëhemi advokues?
Idea
Të njohim metodat advokuese dhe ato të ndikimit

Nëse ka një moment në DevPolHack kur mund të shkëlqeni me ide të jashtëzakonshme, ky është ai! Lëreni imagjinatën tuaj të rrjedhë dhe sigurohuni që të shprehni ose ndani të gjitha ide të juaja!

#Devpolhack - 28 Mars 2024
Si të bëhemi advokues?
Prototipi
Të zhvillojmë një kuadër strategjik për advokim

Është koha për të hulumtuar prototipin.
Në DevPolHack, kemi përpiluar tre hapa të thjeshtë për të udhëhequr një grup në procesin e prototipizimit. Megjithatë, ka shumë hapa dhe mjete shtesë në dispozicion për përdorim.

#Devpolhack - 28 Mars 2024
Cila është teoria juaj e ndryshimit?
Vlerësimi

Tani, është koha për testim dhe vlerësim.
Në këtë fazë, mund të zbuloni komentet kryesore që mund të rrisin idenë tuaj në nivel fitues. Le të fillojmë të luajmë së pari!

1 December – 1 January

1 January – February

18 March (day 1)

The toolbox is meant for organisers and innovation partners.

The content of this toolbox is organized in eight chapters, following the major phases of a DevPolHack. 

 

Click here for the DevPolHack toolbox

Jury

JURY

TEKNIKA ADVOKIMI ME BAZË GJINORE

Megan Smith

CEO, Shift7

TEKNIKA ADVOKIMI ME BAZË GJINORE

Sandra Wachter

Senior Manager, Red Hat

TEKNIKA ADVOKIMI ME BAZË GJINORE

Steven Frantzen

Senior Vice President, IDC

TEKNIKA ADVOKIMI ME BAZË GJINORE

Nuria Kelleher

Director of Research, Nokia

MENTORS

TEKNIKA ADVOKIMI ME BAZË GJINORE

Megan Smith

CEO, Shift7

TEKNIKA ADVOKIMI ME BAZË GJINORE

Sandra Wachter

Senior Manager, Red Hat

TEKNIKA ADVOKIMI ME BAZË GJINORE

Steven Frantzen

Senior Vice President, IDC

TEKNIKA ADVOKIMI ME BAZË GJINORE

Nuria Kelleher

Director of Research, Nokia

CHALLENGERS

TEKNIKA ADVOKIMI ME BAZË GJINORE

Megan Smith

CEO, Shift7

TEKNIKA ADVOKIMI ME BAZË GJINORE

Sandra Wachter

Senior Manager, Red Hat

TEKNIKA ADVOKIMI ME BAZË GJINORE

Steven Frantzen

Senior Vice President, IDC

TEKNIKA ADVOKIMI ME BAZË GJINORE

Nuria Kelleher

Director of Research, Nokia

PARTICIPANTS

TEKNIKA ADVOKIMI ME BAZË GJINORE

Megan Smith

CEO, Shift7

TEKNIKA ADVOKIMI ME BAZË GJINORE

Sandra Wachter

Senior Manager, Red Hat

TEKNIKA ADVOKIMI ME BAZË GJINORE

Steven Frantzen

Senior Vice President, IDC

TEKNIKA ADVOKIMI ME BAZË GJINORE

Nuria Kelleher

Director of Research, Nokia